Ontvang vijf jaar garantie gratis

PROTECT is een betrouwbaar, kwalitatief hoogstaand en klachtenvrij Deens product.

Standaard heeft een PROTECT-mistkanon 2 jaar garantie. Door het garantieformulier op deze pagina in te vullen en in te dienen, ontvangt u 3 jaar extra garantie op een nieuw geïnstalleerd mistkanon. Zo kunt u gebruik maken van 5 jaar garantie!

*Het aanbod voor 3 jaar extra garantie geldt ALLEEN als u het product vlak na de installatie online registreert. De datum waarop de garantie ingaat is altijd gebaseerd op de datum waarop het product de fabriek heeft verlaten. Meer informatie vindt u onder “Waarschuwingen” in de installatiehandleiding die bij het product wordt geleverd.

Wanneer is het product geregistreerd?

Wanneer u op “Formulier indienen” klikt, moet u wachten tot een bevestigingsscherm verschijnt. Pas als deze bevestiging is verschenen, is de productregistratie voltooid.
U ontvangt ook automatisch een e-mail op het in het formulier vermelde e-mailadres.

Indien u niet per e-mail een bevestiging ontvangt, kijk dan of de e-mail in uw map met “ongewenste e-mail” en/of uw spamfilter is beland.

Garantie formulier

Velden met een  * zijn verplicht

1 hoofdletter en 11 cijfers. Bijv. A12345678910. Meerdere serienummers kunnen door klikken op de ‘+’ knop worden ingegeven.
BELANGRIJK: Het Xtratus mistkanon kent de extra garantie niet en kan niet worden ingegeven op dit formulier.

Geïnstalleerd bij:

Geïnstalleerd/geleverd door:

Versturen door op Formulier verzenden te klikken. U ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging.